Email Marketing2019-01-13T13:50:39+00:00

Email Marketing Profesional

– Mënyra më e shpejtë, më efikase dhe më e lirë për ta bërë biznesin tuaj të dukshëm.

seo
albaseo

Ne ju ofrojmë tipare dhe kapacitete profesionale me të cilat mund ju mund të bëni Reklama me Email efektive sipas standardeve më të larta botërore. Promocioni masiv tek njerëzit e dukur funksionon! Ne mund t’ju lidhim me mijëra konsumatorë potencialë.

Lista e adresave që përdorim është 99.99% e pastër, me adresa reaguese dhe kryesisht ato nga Tirana. Bizneset dhe institucionet janë të përfshira.

Email Marketing jo vetëm që kushton disa herë më lirë se reklamat në kanale të tjera, por ka efektivitet të lartë.

Strategjia dhe Dizenjimi

Mbi bazën e porosisë dhe informacionit që na furnizoni, ne zgjedhim strategjinë e fushatës dhe kryejmë dizenjimin e newsletterit.

Me dizenjim HTML Responsive, çdo email duket bukur pavarësisht nga paisja. Më shumë se 50% e njerëzve i lexojnë emailet nga paisjet mobile.

Shpërndarja

Pasi ju e keni miratuar përmbajtjen dhe dizenjimin e newsletter-it ne fillojmë shpërndarjen menjëherë.

Ne përdorim për shpërndarje servera SMTP me reputacion të lartë. Lista jonë përmban më shumë se 100.000 adresa email. 

Statistika

Raportimi

Ne ju ofrojmë Email Marketing me transparencë të plotë! Ju keni akses online për të parë të gjitha statistikat. 

Gjithashtu reklamën tuaj e publikojmë ekstra në website-t dhe faqet tona sociale. Ju ofrojmë mundësinë e prapa-pagimit.

Email Marketing

  Bëjeni biznesin tuaj të dukshëm, tek klientët e duhur!

NA KONTAKTONI