Menaxhimi i Mediave Sociale2019-01-13T13:58:07+00:00

Përdorni me strategji mediat sociale!

– Ruani lidhjet me klientët e vjetër si dhe fitoni klientë të rinj..

seo
WebDesign

Të pasurit një biznes, por jo faqe mediash sociale ju lë një hap prapa konkurentëve tuaj. Mediat Sociale ju ndihmojnë të mbani klientët e tanishëm, por dhe të fitoni të tjerë. Është e rëndësishme të njihni mirë taktikat për secilën nga këto platforma. Këtu vijmë në ndihmë ne.

Menaxhimi i Mediave Sociale përfshin jo vetëm proçesin e mirëmbajtjes të platformave tuaja sociale, por edhe bashkëveprimin me ndjekësit tuaj, me qëllim gjetjen e mundësive për të rritur shikueshmërinë.

Përveç kësaj, është një mënyrë e mirë për të rritur statusin tuaj në rezultatet e kërkimit në Google.

Çfarë mund të bëjmë ne?

Mediat Sociale

Krjimi i profileve

Si fillim duhet të kuptojmë se cilat platforma të mediave sociale janë më të përshtatshme për biznesin tuaj dhe shërbimet që ofroni.

Ne krijojmë profile në platforma si Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Google+ etj. me të gjitha të dhënat e specifikuara.

Menaxhimi i Mediave Sociale

Postim në këto profile

Konsistenca në postim është tepër e rëndësishme për t’i mbajtur ndjekësit të interesuar në postimet tuaja.

Prandaj ne krijojmë një plan të specifikuar për përmbajtjen që postohet dhe shpeshtësinë, në secilën platformë.

Facebook

Zhvillim i konkurseve

Konkurset dhe dhënia e dhuratave janë një strategji për të bërë biznesin tuaj të pëlqyr mes ndjekësve.

Menaxhimi i këtyre konkurseve përfshin krijimin e rregullave, ndjekja e proçesit, zgjedhja e fituesve dhe dhënia e çmimeve.

Akoma s’jeni bindur?

Duke ditur se çfarë është menaxhimi i mediave sociale dhe pse është i rëndësishëm është vetëm gjysma e punës. Tani, duhet t’i vendosni këto njohuri në punë dhe të filloni të merrni vendime për kompaninë tuaj.

Për shumë biznese të vogla, nuk ka kohë ose burime të mjaftueshme për t’ju kushtuar menaxhimit efektiv të mediave sociale. Postimi i një përmbajtjeje cilësore vazhdimisht kërkon shumë kohë dhe përpjekje. Këtu vijmë në ndihmë ne!
Lejojini vetes të shkoni vetëm përpara.

NA KONTAKTONI
Instagram