Ndërtim i Faqeve të Internetit2019-01-13T13:45:11+00:00

Faqe Interneti që duket këndshëm dhe është gati për Google?

– Po, është e mundur!

Faqe Interneti
Website

Një nga sfidat e ndërtimit të një faqe interneti cilësore, është paraqitja e saj në pajisje të ndryshme (PC, tablet, mobile). Statistikat tregojnë që shumica e përdoruesëve i aksesojnë nga telefonat celularë. Ne ndërtojmë faqe që duken këndshëm në të gjitha këto pajisje, sipas standarteve më të larta (HTML Responsive).

Rëndësi të veçantë për ne ka dhe Optimizimi i faqeve për motorët e kërkimit. Ky është një proçes jo i lehtë, por që ne e bëjmë me përkushtim, në mënyrë që faqja juaj të tërheqë klientët e interesuar.

Ju mund të lexoni më shumë për Optimizimin e Motorëve të Kërkimit këtu.

SEO

Përse ne?

0%
Ulje e Bounce-Rate
0%
Rritje e kohëzgjatjes së vizitave
0%
Rritje e trafikut të rrjetit
0%
HTML Responsive në çdo pajisje

Faqe Interneti dhe…?

Ne ofrojmë një paketë që përfshin regjistrimin e emrit domain, konfigurimin e adresë emailit, hostim në server me vendodhje brenda BE dhe me cilësi të lartë si dhe mirëmbajtje/freskim mujor.

Kjo sigurisht në komunikim të vazhdueshem me ju derisa çdo element të marrë formën përfundimtare sipas shijeve dhe kërkesave tuaja.

NA KONTAKTONI
Faqe Interneti